درمان ترک پا با جوش شیرین

درمان ترک پا با جوش شیرین، یکی از ساده ترین و تاثیرگذار ترین روش هایی است که می توانید برای رفع مشکل خشکی و ترک پا استفاده نمایید. جوش شیرین یا همان بیکینگ سودا که نام علمی آن سدیم بی کربنات است، مصارف زیادی دارد. صنعت پخت نان و شیرینی، مصارف بهداشتی و دارویی و بسیاری از کاربردهای ساده مثل سفید کردن دندان و… از جمله کاربردها و مزیت های جوش شیرین است.
ترک پا بر اثر عوامل مختلفی از جمله خشکی هوا، نامناسب بودن کفش، استفاده از جوراب های نامرغوب، عدم استفاده از کفش روفرشی و… به وجود می آید. این ترک ها به شکل پوست های مرده ای هستند که به پوست سالم و زنده چسبیده و جدا کردن آن ها در حالت عادی ممکن است دردناک باشد. اما اگر با استفاده از روش های صحیح، این لایه پوست مرده را جدا کنید، هیچ دردی حس نخواهید کرد.
نکته مهم این است که اگر ترک پا درمان نشود، پوست مرده ضخیم شده و از بین بردن آن زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین زمانی که پوست ترک خورده نازک است و یا به عبارتی ترک پا سطحی است، نسبت به رفع آن اقدام نمایید تا از تشدید و وخیم شدن آن جلوگیری شود.
همچنین می توانید با استفاده از این ماده پرکاربرد، ترک های موجود در کف پای خود را از بین ببرید و پوستی صاف و بدون پوسته و ترک داشته باشید. برای درمان ترک پا با جوش شیرین، کافی است توضیحات این صفحه را مطالعه کرده و همان طور که گفته شده عمل کنید.
درمان ترک پا با جوش شیرین
جوش شیرین معمولا در منزل همه ما پیدا می شود و ممکن است به دلایل مختلفی آن را خریداری کرده باشیم. از آنجا که درمان ترک پا با جوش شیرین نیاز به مواد زیاد و گران قیمتی ندارد، هر شخص می تواند از این روش استفاده کرده و ترک پای خود را به سادگی از بین ببرد.
ابتدا پاهای خود را با یک شوینده ملایم به خوبی بشویید تا باکتری ها و آلودگی های آن از بین برود و پوستی تمیز و عاری از میکروب و باکتری داشته باشید. سپس در یک ظرف آب ولرم، دو قاشق غذاخوری جوش شیرین بریزید و آب را هم بزنید تا جوش شیرین به طور کامل در آن حل شود.
آب یک عدد لیموی تازه را گرفته و به آن اضافه نمایید. پاهای خود را به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید. در نهایت پس از گذشت 15 دقیقه، پاها را با آب گرم آبکشی نمایید. در صورت تمایل می توانید از یک سنگ پا یا برس برای جدا کردن پوست های مرده که نرم شده اند، استفاده کنید.
پس از انجام این کار، پوست شما نیاز به مرطوب کننده دارد. بنابراین با استفاده از یک مرطوب کننده مناسب، کف پای خود را ماساژ دهید تا رطوبت کافی به آن برسد. قبلا درباره درمان ترک پا با وازلین لوسرو توضیح داده ایم که می توانید پس از خارج کردن پا از ظرف آب، از روش بیان شده در آن صفحه استفاده کنید.
مقدار کمی وازلین به پوست کف پا به ویژه قسمت های ترک خورده بزنید و سپس با یک نایلون آن را بپوشانید، در نهایت یک جوراب نخی و تمیز بپوشید. این کار رطوبت را در لایه های پوست پا حفظ کرده و به نرم شدن آن کمک می کند.
درمان ترک پا با جوش شیرین، نیازمند این است که هر هفته دو مرتبه کارهای بالا را انجام دهید و پس از حدود یک ماه، نتیجه را بر روی پوست پاها مشاهده کنید. همچنین می توانید درمان ترک پا با روغن زیتون را امتحان نمایید.
شما کدام یک از روش های رفع ترک پا را ترجیح می دهید؟ به نظرتان کدام یک از این روش ها اثرگذاری بیشتری دارند و در زمان کوتاه تری پوست پای شما را به پوستی صاف، نرم و بدون ترک تبدیل می کنند؟