منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

زیبایی و سلامت با لوسرو

درمان جوش زیر پوستی در خانه با 5 روش

درمان جوش زیر پوستی می تواند با توجه به میزان شدت آن، در خانه یا توسط متخصص پوست انجام شود. در مطالب قبلی درباره علت جوش زیر پوستی به صورت کامل توضیح دادیم. پس بهتر است با استفاده از روش هایی که در آن بیان شده، از بروز این نوع جوش ها جلوگیری شود. اما اگر تعدادی از آن ها را در چهره و یا بدن خود مشاهده می کنید، می توانید با استفاده از این مطلب، آن را درمان کنید.

جوش های زیر پوستی معمولا از فاصله دور قابل مشاهده نیستند؛ اما فرد می تواند با کشیدن انگشت بر روی صورت خود، آن ها را حس کند. این جوش ها به دلیل عدم خروج ترشحات چربی از سطح پوست ایجاد می شوند.

درمان جوش زیر پوستی

جوش های زیرپوستی که به دلایل مختلفی به وجود می آیند بیشتر در نوجوانان و افرادی که با تغییرات هورمونی مواجه هستند، دیده می شود. البته موارد دیگری  از جمله ژنتیک، استرس و… نیز در بروز این مشکل پوستی تاثیر دارد. برای درمان جوش های زیر پوستی می توانید از روش های زیر استفاده نمایید.

کمپرس گرم

کمپرس گرم با باز کردن منافذ پوست می تواند به درمان جوش زیر پوستی کمک کند. چرا که باعث می شود جوش به سطح پوست نزدیک تر شده و خارج کردن آن راحت شود.

کمپرس گرم را سه یا چهار مرتبه در روز و هر مرتبه به مدت 10-15 دقیقه، بر روی نقطه جوش قرار داده تا به مرور به سطح پوست نزدیک شود. سپس می توانید چرک آن را خارج کرده و یا از روش های درمان جوش استفاده کنید.

در صورتی که آن را تخلیه کردید، به یاد داشته باشید باید سطح پوست را تمیز نگه داشته تا از عفونت و التهاب آن جلوگیری شود.

روغن درخت چای

روغن درخت چای دارای خواص ضد باکتریایی است که باکتری های ایجاد کننده جوش های زیر پوستی را از بین می برد. می توانید با استفاده از یک ژل حاوی 5 درصد روغن درخت چای، به درمان جوش زیر پوستی کمک کنید. کافی است دو مرتبه در روز، از این ژل استفاده کنید.

درمان جوش زیرپوستی

سرکه سیب

سرکه سیب خاصیت ضد عفونی کننده داشته و می تواند التهاب را از بین ببرد. کمی سرکه سیب را با آب مخلوط کرده و با پنبه به قسمت های دارای جوش بزنید.

سیب و عسل

عسل نیز مانند سرکه سیب خاصیت ضد عفونی کننده داشته و برای پوست نیز تقویت کننده می باشد. مقدار کمی سیب رنده شده را با یک قاشق عسل به خوبی مخلوط کنید و آن را حدود 10 دقیقه در قسمت جوش قرار دهید. سپس به آرامی و با آب گرم بشویید.

درمان جوش زیر پوستی با دارو

داروهای زیادی برای درمان جوش زیر پوستی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده نمایید. به یاد داشته باشید که بهتر است برای استفاده از داروهای شیمیایی با پزشک خود مشورت کرده و از مناسب بودن آن ها اطمینان حاصل کنید.

هرگز جوش زیرپوستی را فشار ندهید!

درنهایت لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که به هیچ عنوان جوش های زیر پوستی را فشار ندهید. جوش های زیر پوستی معمولا به قدری به سطح پوست نزدیک نیستند که با فشار دادن بتوان آن ها را خارج کرد. تلاش برای خارج کردن جوش زیرپوستی با فشردن آن، منجر به زخم خواهد شد. همچنین می تواند به دلیل ورود باکتری ها، چربی ها و… به لایه های پوست، باعث التهاب و عفونت در آن شود.

شما برای درمان جوش زیر پوستی چه کارهایی انجام می دهید؟ آیا می توان از بروز این جوش ها جلوگیری کرد؟ نظرات و تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها در همین صفحه بیان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *