منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

زیبایی و سلامت با لوسرو

استفاده از پنکیک در بارداری ضرر دارد؟

استفاده از پنکیک در بارداری

آیا استفاده از پنکیک در بارداری مجاز است؟ برخی از لوازم آرایش یک روتین ثابت در زندگی رومزه اغلب خانم ها است. اما بیشتر لوازم آرایش برای خانم ها در دوران بارداری ممنوع می شود. اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که برای یکدست کردن و  صافی پوستتان از پنکیک استفاده می کنید، قطعا در دوران بارداری با این سوال که آیا استفاده از پنکیک در بارداری ضرر دارد، مواجه می شوید.

در مطالب قبلی به طور کامل درباره آرایش در بارداری توضیح دادیم و نکات مهم را بیان کردیم. همان طور که گفته شد، تمام موادی که بر روی پوست استفاده می شود، وارد بدن شده و بر روی جنین تاثیر می گذارد. پس باید در خرید تمام مواد شیمیایی و محصولات آرایشی که استفاده می کنید، دقت کنید تا کمترین ضرر را برای شما و جنین داشته باشد.

استفاده از پنکیک در بارداری

پیشنهاد می شود در دوران بارداری، استفاده از لوازم آرایش را به حداقل برسانید و از ماسک های طبیعی مثل میوه ها و… برای لایه برداری، روشن کردن و شفافیت پوست استفاده کنید. اما اگر برای حضور در یک مهمانی یا مراسم مهم نیاز به آرایش دارید، بهتر است از لوازمی استفاده کنید که برای افراد باردار مناسب بوده و آسیب جدی به جنین وارد نکند.

کافی است هنگام خرید پنکیک به مواد تشکیل دهنده آن دقت کنید و چنانچه هر یک از موادی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، در ترکیبات آن وجود داشت، از خرید آن محصول اجتناب کرده و به سراغ محصول دیگری بروید.

Lead

Lead یک نوع سرب است که وجود آن در لوازم آرایشی می تواند باعث زایمان زودرس، مرگ جنین و مشکلات دیگری شود. به یاد داشته باشید که علاوه بر پنکیک، برخی دیگر از لوازم آرایش، به ویژه رژلب، حاوی سرب بوده که برای جنین بسیار خطرناک است. از آنجا که پنکیک در طول روز و در ساعات زیادی بر روی پوست شما می ماند، امکان جذب آن در پوست و تاثیر سرب از طریق جفت بر جنین افزایش می یابد

استفاده از پنکک در دوران بارداری

Paraben

پارابن ها نوعی ماده نگه دارنده هستند که در بیشتر لوازم آرایشی از جمله پنکک استفاده می شود. این ماده معمولا برای جلوگیری از باکتری در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود اما محصولات زیادی هستند که فاقد پارابن بوده و مواد دیگری را جایگزین آن کرده اند. پارابن موجود در پنکیک وارد پوست شده و باعث ایجاد اختلالات رشدی، عصبی و ایمنی در جنین خواهد شد. پس هنگام خرید به برچسب فاقد پارابن دقت کرده و یا ترکیبات آن را به طور دقیق بررسی کنید.

توجه کنید که ممکن است پارابن را با نام های متیل پارابن ، پروپیل پارابن، ایزوپروپیل پارابن و بوتیل پارابن در ترکیبات آن مشاهده کنید؛ و استفاده از پنکیک در بارداری مشروط به نبودن این ماده در آن است.

Retinol

رتینول نوعی ویتامین A بوده که بر خلاف تصور بسیاری از افراد، می تواند برای جنین مشکل ساز باشد. چرا که جذب بیش از حد ویتامین A باعث ایجاد مشکلات در جنین و حتی سقط آن خواهد شد. لازم به ذکر است که رتینول ممکن است با یکی از عنوان های رتینیل پالمیتات ، رتینوئیک اسید ، رتینیل استات و ترتینوئین در ترکیبات پنکیک دیده شود و معمولا در محصولاتی که برچسب ضد پیری یا anti-aging دارند وجود دارد.

استفاده از پنکیک در بارداری

Phthalates

فتالات از آن موادی است که ممکن است نوزاد را با مشکلات هورمونی مواجه کند. پس باید توجه کنید که در ترکیبات پنکیک فتالات وجود ندارد.

Salicylic acid

سالسیلیک اسید که ترکیبات آن مانند ترکیبات آسپرین است یکی از مهم ترین موادی است که باید زنان باردار از آن پرهیز کنند. بتا هیدروکسی اسید، سالیسیلیک اسید، بوتیلید هیدروکسی آنیزول یا BHA عناوین سالسیلیک اسید در ترکیبات لوازم آرایشی هستند. این ماده خطرناک از طریق پوست وارد جریان خون شده و مستقیما بر روی جنین تاثیر دارد.

اکنون که با مواد آرایشی مضر در دوران بارداری آشنا شده اید، برای استفاده از پنکیک در بارداری باید دقت کنید که محصول مورد نظر شما حاوی این مواد نباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *